References

Quality prevails. This is testified by countless satisfied customers all over the world. Here you find a selection of references sorted by product, country, field of application or building type. This is a randomly chosen reference for a first impression:

Nederland, TPO Dakbanen Schiphol Amsterdam Airport

 

Op de platte daken van de pieren  die in het kader van het Masterplan Schiphol zijn uitgebreid en vernieuwd, heeft zich een omwenteling naar een nieuwe tijd voorgedaan op de daken en pieren.
De bitumen dakbedekking die op de luchthaven veelal is toegepast is vervangen
door TPO kunststof dakbanen van Köster Afdichtingssystemen uit Harderwijk.

Lange levensduur, kerosinebestendigheid, en reflectie op basis van de lichtgrijze kleur. Door de hoge bestendigheid tegen industriële uitstoot zijn de dakbanen zeer geschikt voor industriedaken. De toegepaste isolatie is Foamglas, hoogdrukvast en onbrandbaar. Het totale systeem is mechanisch bevestigd, waarbij de Foamglas op het staaldak en onderling verlijmd is.

Bijgaande afbeeldingen waar de nieuwe lichtgrijze Köster TPO  kunststof dakbaan goed te zien is.

Object
Schiphol Amsterdam Airport 
Fields of application
Roof waterproofing with mechanically fastened membranes
Description
Platafdichting met Köster TPO dakbanen 
Product applied
KÖSTER TPO 2.0

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America